Hoe kan ik tickets scannen?

Één van de grootste voordelen van een event ticketing systeem is dat je tickets kan scannen en je bezoekersstroom kan valideren. Je kan tickets op twee manieren scannen:

1. Via je mobiele telefoon - Je kan elk mobiel apparaat omtoveren tot een mobiele scanner
  2. Met een externe handscanner - Hiervoor heb je een handscanner nodig en een apparaat waarmee de scanner verbonden is, zoals een tablet of laptop

Wij adviseren de meeste evenementen om de mobiele scanner te gebruiken. Deze werkt snel, je hebt geen externe handscanner nodig en de installatie is eenvoudiger. Klik op de links hierboven om naar de specifieke informatie te gaan over de manier van scannen die bij jou past.