Gratis ticketsysteem voor organisatoren

Je betaalt geen setup- of maandelijkse kosten. In plaats daarvan betalen bezoekers een klein bedrag per ticket dat zij kopen. Gasten zijn volledig gratis.

Gratis

TicketSoft is gratis voor organisatoren. Bij ons betaal je geen kosten, ook geen setup- of maandelijkse kosten.

Flexibel

TicketSoft groeit met je mee en heeft zowel ervaring met kleine evenementen van 70 bezoekers, als evenementen met 1000 bezoekers.

Verkoop sneller

Binnen enkele minuten heb je je eerste evenement al aangemaakt. En met onze handige wizard, voeg je zo je tickets toe aan het ticketsysteem.

Voorspel no-show en verkoop meer tickets

Met onze inzichten en rapportages kan je precies zien hoe je eerdere evenementen verlopen zijn. Op basis daarvan kan je een inschatting maken hoeveel bezoekers er niet op komen dagen. Hierdoor kan je je capaciteit bij je volgende evenement verhogen, zodat je daadwerkelijk het maximale aantal bezoekers kan bereiken.

  • Voorspel je verkopen aan de hand van de inzichten
  • Download gedetailleerde rapportages voor een grondige analyse
  • Voorspel de aanwezigheid en no-shows

Kies zelf je uitbetalingsmoment

Je kan zelf aangeven wanneer je een uitbetaling wenst. Standaard betalen we je binnen 48 uur na het einde van je evenement uit, maar je kan er ook voor kiezen om tussentijds uitbetalingen te ontvangen.

  • Altijd binnen 48 uur na het evenement uitbetaald
  • Zelf kiezen om eerder uitbetaald te worden

Start vandaag nog

Kies voor TicketSoft en maak van elk evenement een verkoopsucces. Wij zijn meer dan een ticketing platform; wij zijn jouw partner in evenementsucces.

Direct beginnen