Onze tarieven

Eenvoudige prijsstructuur, geen maandelijkse en/of verborgen kosten.

Transactiekosten

De transactiekosten zijn afhankelijk van de betaalmethode van de bezoeker. De kosten worden 1 op 1 doorberekend vanuit onze betaalprovider Mollie. Wij vangen geen commissie op de transactiekosten. In de basis komen de transactiekosten voor rekening van de bezoeker, tenzij de organisator beslist een all-in tarief voor de bezoeker te hanteren.

Excl. BTW
iDEAL €0,22
Bancontact €0,32
KBC/CBC €0,25 + 0,9%
Belfius Direct Net €0,25 + 0,9%
SOFORT banking €0,25 + 0,9%
Giropay €0,25 + 1,5%
Creditcard €0,25 + 2,8%

Veelgestelde vragen

Geen antwoord op je vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

In de basis komen de servicekosten en transactiekosten voor rekening van de bezoeker/koper. In onze ogen hoort een evenement of locatie namelijk de volledige ticketprijs te ontvangen. Desgewenst is het mogelijk om vaste prijzen te hanteren voor de bezoeker en daar de kosten bij inbegrepen te laten zitten.

We bieden een applicatie aan waarmee het mogelijk is om tickets te scannen via een telefoon. Deze applicatie werkt op alle telefoons met een webbrowser. Het is ook mogelijk om tickets te scannen met een handscanner. Heeft je evenement meer dan 250 bezoekers? Dan kan je van ons één of meerdere handscanners in bruikleen ontvangen.

We bieden op dit moment geen kortingen aan voor non-profit organisaties. Verkoop je meer dan 10.000 tickets per jaar? Neem dan contact met ons op voor een passend voorstel.

Maandelijks ontvang je een overzicht van de inkomsten en kosten. We storten vervolgens via een negatief factuur de inkomsten naar je door. Je ontvangt dus een factuur.