Onze tarieven

Eenvoudige prijsstructuur, geen maandelijkse en/of verborgen kosten.

Transactiekosten

De transactiekosten zijn afhankelijk van de betaalmethode van de bezoeker. De kosten worden 1 op 1 doorberekend vanuit onze betaalprovider Mollie. Wij vangen geen commissie op de transactiekosten. In de basis komen de transactiekosten voor rekening van de bezoeker, tenzij de organisator beslist een all-in tarief voor de bezoeker te hanteren.

Excl. BTW
iDEAL €0,22
Bancontact €0,32
KBC/CBC €0,25 + 0,9%
Belfius Direct Net €0,25 + 0,9%
SOFORT banking €0,25 + 0,9%
Giropay €0,25 + 1,5%
Creditcard €0,25 + 2,8%

Veelgestelde vragen

Geen antwoord op je vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

In de basis komen de servicekosten en transactiekosten voor rekening van de bezoeker/koper. In onze ogen hoort een evenement of locatie namelijk de volledige ticketprijs te ontvangen. Desgewenst is het mogelijk om vaste prijzen te hanteren voor de bezoeker en daar de kosten bij inbegrepen te laten zitten.

We bieden een applicatie aan waarmee het mogelijk is om tickets te scannen via een telefoon. Deze applicatie werkt op alle telefoons met een webbrowser en camera. De mobiele scanner is volledig geoptimaliseerd om snel tickets te kunnen scannen, om de doorlooptijd voor de bezoekers zo kort mogelijk te houden. Het is ook mogelijk om tickets te scannen met een handscanner, we bieden integraties aan met o.a. de Zebra handscanner.

We bieden op dit moment geen kortingen aan voor non-profit organisaties. Verkoop je meer dan 2.500 tickets per jaar? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk prijsvoorstel.

Ja, je ontvangt voor elk evenement een factuur. In de regel ontvang je de factuur en uitbetaling binnen 48 uur na het einde van je evenement. Op de factuur zit geen BTW, omdat de omzet van de ticketverkoop geen onderdeel is van de omzet van TicketSoft. Je dient dus zelf zorg te dragen voor de correcte afhandeling van de BTW voor de voor jou geldende BTW-regels. Hiermee is het dus ook mogelijk om gebruik te maken van de KOR of het lagere BTW-percentage voor (o.a.) culturele evenementen.