Event Ticketing - Voor een ultieke bezoekervaring

Gratis je eigen ticketshop starten, voeg je tickets toe en start direct met verkopen

Event Ticketing Overzicht

Naadloze event ticketing

Stroomlijn je verkoop met ons veelzijdige platform.

Geen ticketing kosten

Voor organisatoren volledig gratis te gebruiken.

Geavanceerde ticketing statistieken

Data-analyse die je beslissingen ondersteunt.

Tickets via de ticketservice beheren

Intuïtieve ticketing systemen

Met TicketSoft wordt ticketmanagement een fluitje van een cent. Ons platform biedt een gebruiksvriendelijke interface, aangepast aan jouw behoeften, waarmee je moeiteloos tickets kunt creëren, verkopen en beheren voor elk type evenement.

  • Makkelijke integratie op je website
  • Real-time verkoop- en bezoekersdata
  • Volledige controle over je ticketprijzen en -typen
Direct beginnen

Event ticketing op maat

TicketSoft begrijpt dat geen twee evenementen hetzelfde zijn. Ons flexibele ticketing platform biedt maatwerkoplossingen van online verkoop tot toegangsbeheer, perfect voor elk evenementgrootte of -type.

  • Aangepaste branding voor tickets en shop
  • Promotie- en kortingscampagnes opzetten
  • Meertalige ondersteuning voor een internationaal publiek
Direct beginnen
Aanpassen van je logo, achtergrond en ticketiconen

Transparante ticketing kosten

Ontdek hoe TicketSoft je helpt om de ticketing kosten transparant en beheersbaar te houden. Geniet van competitieve tarieven en een duidelijke uiteenzetting van kosten, zonder verborgen fees. Daarnaast is TicketSoft volledig gratis te gebruiken voor organisatoren, we vragen enkel een kleine fee aan bezoekers.

Direct beginnen

Evenementen ticketing inzichten

Neem datagedreven beslissingen met TicketSoft's uitgebreide rapportage en statistieken. Krijg inzicht in verkooppatronen, bezoekersgedrag en meer om je toekomstige evenementen te optimaliseren.

  • Toegang tot real-time data en analyses
  • Vergelijk verkoopresultaten met eerdere evenementen
  • Optimaliseer je marketingstrategie op basis van gedetailleerde inzichten
Direct beginnen
Inzage in statistieken

"Na een soepele overgang maken we met veel plezier gebruik van Ticketsoft voor de toegang tot onze bijeenkomsten. Ticketsoft voldeed aan onze essentiele wensen en hun communicatie was uitmuntend. Zelden een partij gehad die zo pro actief meedenkt."
Jan-Willem

Voorzitter, Non-Profit Organization Management

"Zoek je een goed werkend ticketsysteem voor je evenement die betaalbaar is en met zeer goede hulp en service? Neem TicketSoft!

Snel op mobiel en op de pc en laptop. Tickets en evenementen instellen in 5 minuten geregeld en professionele site voor de mensen die tickets gaan kopen. Het scannen van de tickets aan de deur ging ook eenvoudig met je eigen mobiel of tablet."

Marten

Organisator inzameling Alpe D'HuZes

Meer reviews lezen? Bekijk ze op Capterra of Google

Start vandaag nog

Kies voor TicketSoft en maak van elk evenement een verkoopsucces. Wij zijn meer dan een event ticketing service; wij zijn jouw partner in evenementsucces.

Direct beginnen

Hoe kan TicketSoft mijn ticketing proces verbeteren?

TicketSoft biedt een alles-in-één oplossing voor je ticketing behoeften, van verkoop tot aan de dag van het evenement. Ons platform is ontworpen om de efficiëntie te verhogen, kosten te verlagen en de bezoekerservaring te verbeteren.

Wat zijn de kosten verbonden aan het gebruik van TicketSoft?

TicketSoft is volledig gratis te gebruiken. Aan bezoekers vragen we een bijdrage van €0,83 per ticket onze event ticketing software verder te kunnen ontwikkelen en onderhouden.

Kan ik TicketSoft integreren met mijn huidige website?

Ja, TicketSoft kan eenvoudig worden geïntegreerd in je bestaande website, waardoor je een soepele ticketverkoopervaring creëert die aansluit bij je merk.

Hoe zet TicketSoft promotiecampagnes op voor mijn evenement?

TicketSoft maakt het eenvoudig om op maat gemaakte promotie- en kortingscampagnes op te zetten, gericht op het verhogen van je ticketverkoop en het bereiken van je doelgroep. Met ons platform kun je unieke codes genereren, vouchers aanbieden, of exclusieve toegang verlenen, allemaal ontworpen om je evenement te laten opvallen en de verkoop te stimuleren.