Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Je wachtwoord wijzigen kan op twee manieren: Via je TicketSoft Account als je ingelogd bent, of door je wachtwoord te resetten, als je niet ingelogd bent.

Wachtwoord wijzigen in het account
Wanneer je ingelogd bent, kan je rechtsboven op je profielfoto (of voorletter) klikken. Kies vervolgens voor "Mijn profiel". Hier kan je een nieuw wachtwoord instellen.

Wachtwoord vergeten?
Wanneer je je wachtwoord vergeten bent, kan je je wachtwoord resetten. Klik hiervoor op "Wachtwoord vergeten?" op de inlogpagina, of ga naar https://ticketsoft.nl/reset-password (voor organisatoren). Vul je e-mailadres in, klik op de link in de e-mail die je ontvangt en stel een nieuw wachtwoord in. Vervolgens kan je inloggen met je nieuwe wachtwoord.