Gratis online kaartverkoopsysteem voor events

Simpel, snel, en volledig afgestemd op jouw evenementbehoeften. Vertrouwd door o.a. overheidsinstellingen en non-profit organisaties.

Overzicht van tickets voor een evenementen in het TicketSoft-systeem

Mobile-friendly

Ons kaartverkoopsysteem past zich automatisch aan op elk apparaat.

Integreer in je eigen website

Je kan onze ticketshop eenvoudig in jouw eigen website integreren.

Wereldwijde dekking

We ondersteunen meerdere talen en vrijwel alle betaalmethoden.

Tickets via het kaartverkoopsysteem beheren

Een volledig gratis kaartverkoopsysteem

Als organisator betaal je bij ons helemaal niks. Je kan volledig gratis gebruik maken van ons online kaartverkoopsysteem. Bezoekers betalen per gekocht ticket een kleine bijdrage (€1,- per ticket) aan ons systeem. Gasten en genodigden kan je gratis toevoegen via het kaartverkoop systeem zonder kosten, zowel niet voor jou, als voor je gast.

  • Geen setup of maandelijkse kosten
  • Gratis kaartverkoopsysteem voor organisatoren
  • Gasten en genodigden voeg je gratis toe
Direct beginnen

Real-time inzage in je evenement

Via ons dashboard krijg je inzicht in de status van je verkopen. Je hebt duidelijk inzicht in het aantal bezoekers dat daadwerkelijk aanwezig was tijdens je evenement. Met onze rapportages kan je de verkochte tickets, aanwezigheid, omzet of maillijst exporteren.

  • Real-time statistieken over het verloop van je evenement
  • Download gedetailleerde rapportages voor een grondige analyse
  • Gebruik de aanwezigheidsrapportage voor een no-show analyse
Direct beginnen
Statistieken over het verloop van de verkoop van je evenement

Snel en makkelijk tickets scannen

Met ons online kaartverkoop systeem scan je de tickets voor je evenement heel eenvoudig. Ons geavanceerde, maar gebruiksvriendelijke scansysteem stelt je in staat om snel toegang te verlenen tot evenementen, waardoor wachtrijen tot een minimum worden beperkt. Heb je meer dan 200 bezoekers? Dan kan je van ons een mobiel scanapparaat in bruikleen ontvangen.

  • Tover elke telefoon of tablet om in een snelle scanner
  • Of maak gratis gebruik van onze mobiele handscanners in bruikleen
  • Bepaal zelf welke tickets de scanner accepteert
Direct beginnen

"Na een soepele overgang maken we met veel plezier gebruik van Ticketsoft voor de toegang tot onze bijeenkomsten. Ticketsoft voldeed aan onze essentiele wensen en hun communicatie was uitmuntend. Zelden een partij gehad die zo pro actief meedenkt."
Jan-Willem

Voorzitter, Non-Profit Organization Management

"Zoek je een goed werkend ticketsysteem voor je evenement die betaalbaar is en met zeer goede hulp en service? Neem TicketSoft!

Snel op mobiel en op de pc en laptop. Tickets en evenementen instellen in 5 minuten geregeld en professionele site voor de mensen die tickets gaan kopen. Het scannen van de tickets aan de deur ging ook eenvoudig met je eigen mobiel of tablet."

Marten

Organisator inzameling Alpe D'HuZes

Meer reviews lezen? Bekijk ze op Capterra of Google

Start vandaag nog

Kies voor TicketSoft en maak van elk evenement een verkoopsucces. Wij zijn meer dan een kaartverkoopsysteem voor evenementen; wij zijn jouw partner in evenementsucces.

Direct beginnen

Hoe werkt jullie online kaartverkoopsysteem?

Simpel: Maak een account aan op onze website en vervolgens heb je direct toegang tot het gratis kaartverkoopsysteem. We voegen automatisch een voorbeeld evenement aan je account toe, zodat je deze aan kan passen en direct kan zien hoe je ticketshop eruit komt te zien.

Vervolgens ben jij aan zet: Deel je link met je doelgroep, of tover je eigen website om in een ticketshop. Promoot je evenement en verkoop tickets. Wanneer je evenement begint, scan je eenvoudig de tickets via onze scanner.

Waarom zou ik voor TicketSoft kiezen?

Wij onderscheiden ons door lage, transparante tarieven en service. We hebben de ontwikkeling in eigen beheer en geen verzoek is ons te gek.

Heb je een idee hoe we ons kaartverkoopsysteem kunnen verbeteren om je nog beter van dienst te kunnen zijn bij de verkoop van tickets voor je evenement? Neem contact met ons op. We luisteren naar je ideeën en veel van de ideeën van onze organisatoren zijn inmiddels beschikbaar voor alle evenementen!

Voor welke evenementen is het kaartverkoop systeem geschikt?

Bij evenementen kun je denken aan alle soorten feesten, festivals, beurzen of optredens. Ons kaartverkoop systeem voor evenementen is geschikt voor iedere bijeenkomst waarvoor een kaartje gekocht moet worden.

Je kan het dus gebruiken voor een bijeenkomst van een studentenvereniging, maar ook voor een festival met duizenden bezoekers.

Waarom zou ik voor een gratis online kaartverkoopsysteem kiezen?

Softwaresystemen voor de aankoop van tickets worden steeds meer gebruikt. De tijd dat je een kaartje bij de kassa moet kopen ligt ver achter ons.

De meeste organisatoren kiezen voor een kaartverkoopsysteem, zodat zij weten hoeveel bezoekers er komen, en zodat de omzet gegarandeerd is.

Is jullie kaartverkoopsysteem gratis voor evenementen?

TicketSoft is écht volledig gratis te gebruiken voor organisatoren. Bezoekers betalen servicekosten per gekocht ticket van €1,- (incl. btw) per ticket. Bekijk onze tarieven.

Voor hoeveel bezoekers is jullie kaartverkoopsysteem geschikt?

We hebben evenementen met tientallen bezoekers tot 3.000 bezoekers gehad. We testen ons systeem met een maximum van 10.000 bezoekers. Grofweg is ons kaartverkoopsysteem dus voor vrijwel alle evenementen geschikt.