TicketSoft: Hét online ticketsysteem voor evenementen

Simpel, snel, en volledig afgestemd op jouw evenementbehoeften. Vertrouwd door o.a. overheidsinstellingen en non-profit organisaties.

Overzicht van tickets voor een evenementen in het TicketSoft-systeem

Mobile-friendly

Ons ticketsysteem past zich automatisch aan op elk apparaat.

Integreer in je eigen website

Je kan onze ticketshop eenvoudig in jouw eigen website integreren.

Meerdere talen

We ondersteunen meerdere talen en vrijwel alle betaalmethoden.

Tickets via het ticketsysteem beheren

Beheer eenvoudig je tickets

In ons ticketsysteem kan je verschillende tickets toevoegen: Voor de online verkoop, voor deurverkoop en voor gasten. Krijg inzicht in de verkoopstatus van je tickets via ons dashboard.

  • Tickets toevoegen via onze eenvoudige wizard
  • Geen limiet op het aantal tickets
  • Gebruik slimme instellingen om je tickets aan te passen
Direct beginnen

Krijg inzicht via statistieken en rapportages

Via ons dashboard krijg je inzicht in de status van je verkopen. Daarnaast krijg je duidelijk inzicht in het aantal bezoekers dat daadwerkelijk aanwezig was tijdens je evenement. Met onze rapportages kan je de verkochte tickets, aanwezigheid, omzet of maillijst exporteren.

  • Bekijk real-time statistieken over het verloop van je evenement
  • Download gedetailleerde rapportages voor een grondige analyse
  • Gebruik de aanwezigheidsrapportage voor een no-show analyse
Direct beginnen
Statistieken over het verloop van de verkoop van je evenement

Snel en makkelijk tickets scannen

Met ons online ticketsysteem wordt het scannen van tickets voor je evenement een fluitje van een cent. Ons geavanceerde, maar gebruiksvriendelijke scansysteem stelt je in staat om snel toegang te verlenen tot evenementen, waardoor wachtrijen tot een minimum worden beperkt.

  • Tover elke telefoon of tablet om in een snelle scanner
  • Of maak gratis gebruik van onze mobiele handscanners in bruikleen
  • Bepaal zelf welke tickets de scanner accepteert
Direct beginnen

"Na een soepele overgang maken we met veel plezier gebruik van Ticketsoft voor de toegang tot onze bijeenkomsten. Ticketsoft voldeed aan onze essentiele wensen en hun communicatie was uitmuntend. Zelden een partij gehad die zo pro actief meedenkt."
Jan-Willem

Voorzitter, Non-Profit Organization Management

"Zoek je een goed werkend ticketsysteem voor je evenement die betaalbaar is en met zeer goede hulp en service? Neem TicketSoft!

Snel op mobiel en op de pc en laptop. Tickets en evenementen instellen in 5 minuten geregeld en professionele site voor de mensen die tickets gaan kopen. Het scannen van de tickets aan de deur ging ook eenvoudig met je eigen mobiel of tablet."

Marten

Organisator inzameling Alpe D'HuZes

Meer reviews lezen? Bekijk ze op Capterra of Google

Start vandaag nog

Kies voor TicketSoft en maak van elk evenement een verkoopsucces. Wij zijn meer dan een ticketsysteem voor events; wij zijn jouw partner in evenementsucces.

Direct beginnen

Hoe werkt jullie ticketsysteem?

Heel eenvoudig: Je maakt een account aan op onze website en hebt vervolgens direct toegang tot het ticketsysteem. We voegen automatisch een voorbeeld evenement aan je account toe, zodat je deze aan kan passen en direct kan zien hoe je ticketshop eruit komt te zien.

Vervolgens ben jij aan zet: Deel je link met je doelgroep, of tover je eigen website om in een ticketshop. Promoot je evenement en verkoop tickets. Wanneer je evenement begint, scan je eenvoudig de tickets via onze scanner en vervolgens betalen we je uit.

Waarom zou ik voor TicketSoft kiezen?

Wij onderscheiden ons door lage, transparante tarieven en service. We hebben de ontwikkeling in eigen beheer en geen verzoek is ons te gek.

Heb je een idee hoe we ons ticketsysteem kunnen verbeteren om je nog beter van dienst te kunnen zijn bij de verkoop van tickets voor je evenement? Neem contact met ons op. We luisteren naar je ideeën en veel van de ideeën van onze organisatoren zijn inmiddels beschikbaar voor alle evenementen!

Is jullie ticketsysteem voor evenementen echt gratis?

TicketSoft is écht volledig gratis te gebruiken voor organisatoren. Bezoekers betalen servicekosten per gekocht ticket van €1,- (incl. btw) per ticket.

Voor hoeveel bezoekers is jullie ticketsysteem geschikt?

We hebben evenementen met tientallen bezoekers tot 3.000 bezoekers gehad. We testen ons systeem met een maximum van 10.000 bezoekers. Grofweg is ons ticketsysteem dus voor vrijwel alle evenementen geschikt.