TicketSoft: Dé betrouwbare online ticketservice

Gratis, snel, en volledig afgestemd op jouw evenementbehoeften. Vertrouwd door o.a. overheidsinstellingen en non-profit organisaties, maar zeker ook geschikt voor kleinere organisatoren.

Overzicht van tickets voor een evenementen in de ticketservice

Eenvoudig te gebruiken

Tickets voor evenementen met slechts een paar klikken te bestellen

Ticketservice voor alle evenementen

Van concerten tot workshops, bij ons kan het allemaal.

Betrouwbare ticketservice

Jouw succes is onze prioriteit.

Tickets via de ticketservice beheren

Verkoop direct tickets met onze online ticketservice

Ontdek de ultieme online ticketservice die speciaal is ontworpen om organisatoren te ondersteunen bij het efficiënt beheren van evenementtickets. TicketSoft biedt een eenvoudige, maar krachtige oplossing voor ticketbeheer, verkoop en rapportage.

  • Integratie op je eigen website
  • Directe verkoop via sociale media
  • Real-time inzicht in verkoopstatistieken
Direct beginnen

Gepersonaliseerde ticketervaring

Bied je bezoekers een unieke ervaring. Pas tickets aan met je eigen branding en creëer speciale aanbiedingen met ons kortingscodesysteem.

  • Volledige brandingmogelijkheden
  • Eenvoudig kortingscodes aanmaken en beheren
  • Ondersteuning voor meerdere tickettypes
Direct beginnen
Aanpassen van je logo, achtergrond en ticketiconen

Betrouwbare ticketservice Nederland

Als Nederlandse aanbieder begrijpt TicketSoft de lokale markt als geen ander. Wij bieden een betrouwbare service die is afgestemd op de behoeften van Nederlandse evenementorganisatoren, maar tegelijkertijd ook internationaal te gebruiken is.

Direct beginnen

"Na een soepele overgang maken we met veel plezier gebruik van Ticketsoft voor de toegang tot onze bijeenkomsten. Ticketsoft voldeed aan onze essentiele wensen en hun communicatie was uitmuntend. Zelden een partij gehad die zo pro actief meedenkt."
Jan-Willem

Voorzitter, Non-Profit Organization Management

"Zoek je een goed werkend ticketsysteem voor je evenement die betaalbaar is en met zeer goede hulp en service? Neem TicketSoft!

Snel op mobiel en op de pc en laptop. Tickets en evenementen instellen in 5 minuten geregeld en professionele site voor de mensen die tickets gaan kopen. Het scannen van de tickets aan de deur ging ook eenvoudig met je eigen mobiel of tablet."

Marten

Organisator inzameling Alpe D'HuZes

Meer reviews lezen? Bekijk ze op Capterra of Google

Start vandaag nog

Kies voor TicketSoft en maak van elk evenement een verkoopsucces. Wij zijn meer dan een goedkope ticketservice; wij zijn jouw partner in evenementsucces.

Direct beginnen

Hoe stel ik jullie ticketservice in voor mijn evenement?

Onze ticketservice is ontworpen om het instellen van je evenement snel en eenvoudig te maken. Volg onze stap-voor-stap gids om je evenement aan te maken en binnen enkele minuten tickets te verkopen.

Kan ik TicketSoft gebruiken voor verschillende soorten evenementen?

Ja, of je nu een muziekfestival, een conferentie, of een workshop organiseert, TicketSoft biedt flexibele ticketoplossingen voor allerlei soorten evenementen.

Wat maakt TicketSoft anders dan andere ticketservices?

TicketSoft onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijke platform, uitgebreide functionaliteiten voor evenementbeheer, en onze toewijding aan klantenservice en betrouwbaarheid.

Hoe helpt TicketSoft mij bij het beheren van de ticketverkoop?

Ons platform biedt real-time verkoopstatistieken, geavanceerde rapportagefuncties, en de mogelijkheid om snel te reageren op de marktvraag door ticketprijzen of beschikbaarheid aan te passen.