Verschillende tickettypen voor een betere verkoopervaring

Als organisator van een evenement wil je bezoekers de beste ervaring bieden. Een van de manieren om dit te doen is door verschillende tickettypen aan te bieden. TicketSoft biedt deze mogelijkheid en je kunt zelf bepalen welke tickettypen het beste passen bij jouw evenement. Hieronder bespreken we de voordelen van het aanbieden van verschillende tickettypen en hoe je dit kunt doen met TicketSoft.

Early Bird tickets: stimuleer de verkoop van tickets

Early Bird-tickets zijn bijvoorbeeld tickets die bezoekers tegen een gereduceerd tarief kunnen kopen als ze hun tickets vroeg aanschaffen. Dit kan een slimme strategie zijn om de verkoop van tickets te stimuleren en om bezoekers te belonen die vroeg hun tickets kopen. Met TicketSoft kun je gemakkelijk Early Bird-tickets aanmaken en de beschikbaarheid beheren. Je kunt zelfs verschillende prijzen instellen, afhankelijk van de periode waarin de tickets gekocht worden.

VIP-tickets: bied extra voordelen voor bezoekers

VIP-tickets bieden bezoekers extra voordelen, zoals exclusieve toegang tot bepaalde delen van het evenement, een speciale ontvangst of andere voordelen die je als organisator kunt bedenken. Dit kan een slimme manier zijn om extra inkomsten te genereren en bezoekers een unieke ervaring te bieden. Met TicketSoft kun je eenvoudig VIP-tickets aanmaken en de beschikbaarheid beheren. Je kunt zelfs bepaalde tickets alleen beschikbaar maken voor bepaalde groepen bezoekers.

Flexibiliteit met TicketSoft

Het aanmaken van verschillende tickettypen in TicketSoft is eenvoudig en kan volledig worden aangepast aan de behoeften van jouw evenement. Zo kun je verschillende prijzen instellen, beschikbaarheid beheren en zelfs bepaalde tickets alleen beschikbaar maken voor bepaalde groepen bezoekers. Met de flexibiliteit die TicketSoft biedt, kun je de verkoop van tickets stimuleren en bezoekers de beste ervaring bieden.

Hoe stel ik tickettypen in TicketSoft in?

Het is heel eenvoudig om tickettypen in TicketSoft in te stellen. Bij het toevoegen en wijzigen van je evenement kan je eenvoudig meerdere tickettypen toevoegen en daarvan de naam, omschrijving, prijs, aantal te koop en de start- en einddatum van de verkoop instellen. In het volgende voorbeeld hebben we drie tickettypen toegevoegd:

  • Een Early Bird ticket voor de eerste 25 kopers
  • Een regulier ticket voor kopers die niet bij de eerste 25 zitten
  • Een VIP-ticket met speciale voordelen zoals een meet & greet met de artiest, waarvan de beschikbaarheid beperkt is

Tickettype: Early Bird
Tickettype: Regulier
Tickettype: VIP

Door verschillende tickettypen aan te bieden, zorg je ervoor dat jouw evenement nog aantrekkelijker wordt voor bezoekers. Met TicketSoft heb je de flexibiliteit om verschillende tickettypen aan te bieden en zo je verkoop te stimuleren en bezoekers de beste ervaring te bieden. Dus waar wacht je nog op voor je ticketsysteem voor evenementen? Maak gebruik van de mogelijkheid om verschillende tickettypen aan te bieden en maak je evenement onvergetelijk voor je bezoekers!