Order tickets for

CLUB SYSTEM on tour in Eventhall ME

Eventhall ME, Industrielaan 6/Bus3, 9990 Maldegem
Date: 14-09-2024 21:00 - 15-09-2024 05:00

"Beleef de ultieme clubervaring bij Eventhall ME in Maldegem! Op 14 september verwelkomen ze Club System On Tour en brengen de meest opwindende beats en energieke sfeer naar jou toe! Mis dit sensationele feest niet en koop nu je tickets voor een nacht om nooit te vergeten! #ClubSystemOnTour #Maldegem #PartyTime"

The minimal required age for this event is: 18 years

Early Bird

€16.00

"Beleef de ultieme clubervaring bij Eventhall ME in Maldegem! Op 14 september trekt Club System On Tour door de stad en brengt de meest opwindende beats en energieke sfeer naar jou toe! Mis dit sensationele feest niet en koop nu je tickets voor een nacht om nooit te vergeten!  #ClubSystemOnTour #Maldegem #PartyTime"

Regular Ticket

€21.00

"Beleef de ultieme clubervaring bij Eventhall ME in Maldegem! Op 14 september trekt Club System On Tour door de stad en brengt de meest opwindende beats en energieke sfeer naar jou toe! Mis dit sensationele feest niet en koop nu je tickets voor een nacht om nooit te vergeten! #ClubSystemOnTour #Maldegem #PartyTime"

VIP TICKET

€41.00

🌟 VIP Formule: €40 🌟

 

Geniet van een onvergetelijke VIP-ervaring bij Club System On Tour in Eventhall ME Maldegem! Voor slechts €40 kun je de nacht in stijl doorbrengen met onze VIP-formule.

 

Hier is wat je krijgt:

✨ Toegang tot het VIP-gedeelte van Eventhall ME

✨ Een gereserveerde VIP-tafel voor jouw groep (vanaf aankoop 6 tickets)

✨ Gratis versnaperingen

✨ Apparte toog in het VIP-gedeelte

Mis deze kans niet om als VIP behandeld te worden en een fantastische avond te beleven! Reserveer nu je VIP-formule voor Club System On Tour en maak je klaar voor een feest dat je nog lang zult herinneren! 🥂✨ #VIPExperience #ClubSystemOnTour #EventhallME #Maldegem