Verhoog de verkoop met kortingscodes

Kortingscodes zijn een krachtig middel om de verkoop van tickets te stimuleren. Met de kortingscode functionaliteit van TicketSoft kun je zelf kortingscodes instellen en beheren om de verkoop van tickets te verhogen. Hieronder bespreken we hoe kortingscodes werken en wat de voordelen zijn van deze functionaliteit.

Hoe werken kortingscodes?

Met TicketSoft kun je zelf kortingscodes instellen en beheren. Dit kan een door het systeem gegenereerde kortingscode zijn, of een kortingscode die je zelf invult. Je kunt zelf het bedrag van de korting bepalen en kiezen of de kortingscode geldig is voor één specifieke evenement of voor alle evenementen. Daarnaast kun je de kortingscode eenmalig geldig maken of instellen dat deze onbeperkt gebruikt kan worden.

Voordelen van kortingscodes

Het instellen van kortingscodes biedt verschillende voordelen. Ten eerste kan het de verkoop van tickets stimuleren. Bezoekers zijn vaak op zoek naar de beste deals en met een kortingscode kun je ze overtuigen om hun tickets te kopen. Daarnaast kan het gebruik van kortingscodes bijdragen aan de loyaliteit van je bezoekers. Door ze af en toe te belonen met een korting, kunnen ze zich meer betrokken voelen bij je evenement.

Kortingscodes instellen met TicketSoft

Het instellen van kortingscodes is heel eenvoudig met TicketSoft. Je kunt kortingscodes aanmaken en beheren via de kortingscode knop in het meu. Vervolgens kun je zelf het bedrag van de korting bepalen en kiezen of de kortingscode geldig is voor één specifieke evenement of voor alle evenementen. Daarnaast kun je instellen of de kortingscode eenmalig geldig is of onbeperkt gebruikt kan worden.